Preparation of and studies on the functional properties and bactericidal activity of the lysozymeexanthan gum conjugate 1397/10/22 11:41:12
نویسندگان : Marjan Mohammadi Hashemi Mahmoud Aminlari Marzieh Moosavinasabزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology
The effect of pomegranate peel extract (PPE) on the polyphenol oxidase (PPO) and quality of Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) during refrigerated storage 1397/10/22 11:24:29
نویسندگان : Sara Basiri Seyed Shahram Shekarforoush Mahmoud Aminlari Sohrab Akbariزبان : انگلیسی سال انتشار : 2015 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology 60 (2015) 1025e1033
Development of flexible bactericidal films based on poly(lactic acid) and essential oil and its effectiveness to reduce microbial growth of refrigerated rainbow trout 1396/10/20 17:24:19
نویسندگان : Zahra Javidi Seyed Fakhreddin Hosseini Masoud Rezaeiزبان : انگلیسی سال انتشار : 2016 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology
A novel nanosensor based on Pt:Co nanoalloy ionic liquid carbon paste electrode for voltammetric determination of vitamin B9 in food samples 1394/04/31 15:01:33
نویسندگان : Tahoora Jamali Hassan Karimi-Maleh Mohammad A. Khalilzadehزبان : انگلیسی سال انتشار : 2014 محل پذیرش : LWT - Food Science and Technology
دسته بندی مقالات
- 9098 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
- 3342 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
- 4088 پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
- 5672 پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- 1095 پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
- 13547 مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- 1308 چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
- 1164 سایر
- 36 پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
- 88 پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4